Megosztás:

IRU-diplomát kaptak gépkocsivezetőink

2023. június 7.

Kilométermilliomos gépjárművezetőink a hétvégén rangos elismerésben részesültek: öten közülük ugyanis megkapták a nemzetközi IRU-diplomát!

Az International Road Transport Union (IRU), vagyis a Közúti Fuvarozók Nemzetközi Egyesülete 1967 óta minden évben díszoklevéllel jutalmazza azokat a gépjárművezetőket, akik hosszú évek óta kifogástalanul és példamutató módon dolgoznak belföldi vagy nemzetközi forgalomban, valamint már legalább 1 millió kilométert vezettek. A korábbi évek során díjazott 50 IRU-diplomás gépjárművezetőnk mellett ezentúl további öt kitüntetett kollégával büszkélkedhetünk. Szívből gratulálunk Hugli Imrének, Nagy Zsoltnak, Kovács Sándornak, Molnár Barnabásnak és Steer Elemérnek! Gépjárművezető kollégáink precíz, lelkiismeretes és maximális figyelmet követelő munkája teszi lehetővé, hogy a K&V szolgáltatási minősége az egyik legkiemelkedőbb legyen a régióban. Köszönjük mindannyiuknak, hogy nap mint nap öregbítik hírnevünket Európa és Magyarország útjain!

Vissza
Kapcsolódó anyagok
  • Ismét Superbrands díjas a K&V
  • Magyarbrands díjátadó
  •  

    Aktuális híreink

    Ismét MagyarBrands díjasak lettünk

    2024. október 9.

    Újabb elismerés a K&V számára: immár 9. alkalommal nyertük el a MagyarBrands Kiváló Üzleti Márka címet!

    Bővebben

    Teszteljük a Volvo AERO-t

    2024. október 4.

    Úgy tűnik, az idei ősz a tesztelés évszaka a K&V flottánál... Már egy hónapja nyúzzuk a Volvo AERO nyergesvontatót, és eddig nagyon elégedettek vagyunk az üzemanyag-hatékonyságával. Izgatottan figyeljük a további eredményeket, hogy biztosak legyünk: jó választás lehet a jövőben, a fenntarthatóbb jövőért.

    Bővebben

    A Mátrai Szüreti Fesztiválon pörögtünk

    2024. szeptember 25.

    Meleg szívvel gondolunk vissza a csodás múlt hétvégére, amikor a Mátrai Szüreti Fesztiválra nyerges vontatónkkal kitelepülve rengeteg fantasztikus emberrel találkozhattunk.

    Bővebben

    Ismét segítettünk

    2024. szeptember 20.

    A K&V idén is aktívan segítette a Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány munkáját: múlt szombaton autóbuszunkkal gondoskodtunk róla, hogy a gyermekek Budapestről Pécsre, majd vissza utazhassanak, és részt vehessenek egy különleges programon.

    Bővebben

    Dunai árvíznél segítettünk

    2024. szeptember 18.

    A Halápi Ranch gyors segítségért kiáltott: a közelgő áradás veszélyezteti lovaikat és takarmányukat, mi pedig azonnal léptünk. 

    Bővebben

    Rangos elismerést kapott a K&V a Forbes Gálán

    2024. szeptember 14.

    Büszkén jelentjük, hogy a K&V Logistic Solutions idén elnyerte a K&H Családi Vállalatok Kiválósági Díját a Sikeres Generációváltás kategóriában. 

    Bővebben