Megosztás:

4 millió kiló élelmiszert mentett meg 2022 I. félévében az Élelmiszerbank

2022. szeptember 28.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület az idei év első hat hónapjában négymillió kilogramm élelmiszert mentett meg, amivel 211 000 rászoruló embernek segített.

Emellett 40 ezer kiló ételadományt juttatott el magyar és ukrán szakszervezeteknek, amivel a háborús helyzet elől menekülő embereket közvetlenül támogatták. Az Élelmiszerbank munkájával a környezetet is védi, mellyel megelőzi, hogy a feleslegessé vált élelmiszer lebomlásakor a környeztet terhelje. Az Élelmiszerbank sikeres tevékenységéhez a K és V Kft. is hozzájárult. Örülünk, hogy partnerek lehetünk abban, hogy olyan emberekhez juttatunk el adományokat, akiknek igazán szükségük van rá.

Vissza

 

Aktuális híreink

Ismét MagyarBrands díjasak lettünk

2024. október 9.

Újabb elismerés a K&V számára: immár 9. alkalommal nyertük el a MagyarBrands Kiváló Üzleti Márka címet!

Bővebben

Teszteljük a Volvo AERO-t

2024. október 4.

Úgy tűnik, az idei ősz a tesztelés évszaka a K&V flottánál... Már egy hónapja nyúzzuk a Volvo AERO nyergesvontatót, és eddig nagyon elégedettek vagyunk az üzemanyag-hatékonyságával. Izgatottan figyeljük a további eredményeket, hogy biztosak legyünk: jó választás lehet a jövőben, a fenntarthatóbb jövőért.

Bővebben

A Mátrai Szüreti Fesztiválon pörögtünk

2024. szeptember 25.

Meleg szívvel gondolunk vissza a csodás múlt hétvégére, amikor a Mátrai Szüreti Fesztiválra nyerges vontatónkkal kitelepülve rengeteg fantasztikus emberrel találkozhattunk.

Bővebben

Ismét segítettünk

2024. szeptember 20.

A K&V idén is aktívan segítette a Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány munkáját: múlt szombaton autóbuszunkkal gondoskodtunk róla, hogy a gyermekek Budapestről Pécsre, majd vissza utazhassanak, és részt vehessenek egy különleges programon.

Bővebben

Dunai árvíznél segítettünk

2024. szeptember 18.

A Halápi Ranch gyors segítségért kiáltott: a közelgő áradás veszélyezteti lovaikat és takarmányukat, mi pedig azonnal léptünk. 

Bővebben

Rangos elismerést kapott a K&V a Forbes Gálán

2024. szeptember 14.

Büszkén jelentjük, hogy a K&V Logistic Solutions idén elnyerte a K&H Családi Vállalatok Kiválósági Díját a Sikeres Generációváltás kategóriában. 

Bővebben