Megosztás:

Hétköznapok box utcája, avagy álmaink valóságos szervize

2011. november 28.

Aki már költözött, az tudja, hogy minden költözés együtt jár a dolgok egyfajta átértékelésével. Nincs ez másképp akkor sem, ha a cég költözik, pontosabban szólva új telephelyre teszi át tevékenységének nagy részét. Nálunk sem történt ez másképp. Már akkor tudtuk, hogy ez a szerviz több lesz, mint a markazi, amikor először megláttuk a gyöngyösi telephelyet. Nem is helyet láttuk, hanem a lehetőséget. A mi hétköznapi boxutcánkat.

Miben különbözik egyik szerviz a másiktól, miért jobb egyik szolgáltató a másiknál? – tettük fel magunknak a kérdést, mikor beköltöztünk Gyöngyösre, és szélesre tártuk a szerviz kapuit a városi nagyközönség előtt. Számunkra természetes, hogy saját szállítmányozási tevékenységünket csak akkor tudjuk pontosan és biztonsággal végezni, ha olyan komoly és profi szakemberekből álló, korszerűen felszerelt szervizzel rendelkezünk, ami biztonságos hátországot jelent saját kamionjaink és gépjárműveink számára. Hiszen természetes, hogy csak olyan járművel engedjük útnak sofőrjeinket, csak olyan autóval indulunk is magunk is útnak, amit folyamatosan ellenőrizünk és karbantartunk. Ki ne hozná szívesen az autóját olyan helyre, ahol profik dolgoznak profik számára?

De mi az, amit mi elvárunk magunktól? Mitől vagyunk mi - nemcsak saját járműveink számára - a hétköznapok boxutcája?

Talán kezdjük a karbantartással! A rendszeresen és jól karbantartott autó biztonságos utazást jelent tulajdonosának, ráadásul sokkal kevesebbet kell szervizbe vinni, ami ugye nem mindegy. A Forma 1-ben sem akkor cserélnek kereket, amikor az már kidurrant, hanem amikor annak ideje van. A szerelők pontosan ismerik az autó állapotát, és összehangolt munkával másodpercek alatt képesek lecserélni a versenyautó mind a 4 kerekét. Tehát, gyorsan, pontosan, összehangoltan, magas szintű jármű- és szakismerettel dolgoznak.

Pontosan ez az, amit mi is nyújtunk partnereinknek, mikor szervizünkbe hozzák autóikat. Mi sem szeretünk várakozni, és szeretjük, ha odafigyelnek az igényeinkre. Ezért kidolgoztunk egy olyan rendszert a járművek fogadására, ami lehetővé teszi, hogy a probléma felismerését követően, a jármű tulajdonosával történő egyeztetés után a legrövidebb időn belül adjuk át a javított vagy vizsgáztatott járművet. Ráadásul hozzánk jöhet a Fiat 500-tól a furgonon át a kamionig bármilyen gépjármű, hiszen szervizünk – saját autóinknak köszönhetően – felkészült mindenfajta jármű karbantartására, javítására és vizsgáztatására felkészült. Ennek köszönhetően bármilyen összetételű flották rendszeres karbantartását és szervizelését is el tudjuk látni.

Azt gondoljuk, szervizünk új lehetőséget jelent Gyöngyös motorizált lakói számára, hogy megtapasztalhassák, hogy dolgoznak a szerelők a boxutcában. Mert ki ne hozná szívesen az autóját egy olyan szervizben, ahová a „nagyok” is járnak! :)

Vissza

 

Aktuális híreink

Ismét MagyarBrands díjasak lettünk

2024. október 9.

Újabb elismerés a K&V számára: immár 9. alkalommal nyertük el a MagyarBrands Kiváló Üzleti Márka címet!

Bővebben

Teszteljük a Volvo AERO-t

2024. október 4.

Úgy tűnik, az idei ősz a tesztelés évszaka a K&V flottánál... Már egy hónapja nyúzzuk a Volvo AERO nyergesvontatót, és eddig nagyon elégedettek vagyunk az üzemanyag-hatékonyságával. Izgatottan figyeljük a további eredményeket, hogy biztosak legyünk: jó választás lehet a jövőben, a fenntarthatóbb jövőért.

Bővebben

A Mátrai Szüreti Fesztiválon pörögtünk

2024. szeptember 25.

Meleg szívvel gondolunk vissza a csodás múlt hétvégére, amikor a Mátrai Szüreti Fesztiválra nyerges vontatónkkal kitelepülve rengeteg fantasztikus emberrel találkozhattunk.

Bővebben

Ismét segítettünk

2024. szeptember 20.

A K&V idén is aktívan segítette a Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány munkáját: múlt szombaton autóbuszunkkal gondoskodtunk róla, hogy a gyermekek Budapestről Pécsre, majd vissza utazhassanak, és részt vehessenek egy különleges programon.

Bővebben

Dunai árvíznél segítettünk

2024. szeptember 18.

A Halápi Ranch gyors segítségért kiáltott: a közelgő áradás veszélyezteti lovaikat és takarmányukat, mi pedig azonnal léptünk. 

Bővebben

Rangos elismerést kapott a K&V a Forbes Gálán

2024. szeptember 14.

Büszkén jelentjük, hogy a K&V Logistic Solutions idén elnyerte a K&H Családi Vállalatok Kiválósági Díját a Sikeres Generációváltás kategóriában. 

Bővebben